Sähkötoimiset verhokiskot

Power 401

Sähkötoiminen verhokisko kevyille ja keskiraskaille verhoille. Automaattinen pysäytys kun verho on kiinni tai auki. Maksimi verhon paino 20 kg.

Power 541

Sähkötoiminen verhokisko kevyille ja keskiraskaille verhoille. Autostart- ominaisuus jolloin verho lähtee automaattisesti liikkeelle jos verhoa yritetään liikuttaa kädellä. Kauko-ohjauksen vastaanotin sisäänrakennettuna. Verhoa voi myös liikuttaa kiskossa käsin sähkökatkoksen aikana. Maksimi verhon paino 25 kg. Voit ladata seuraavista linkeistä esitteen ja kytkentäkaavion.

Power 571

Sähkötoiminen verhokisko keskiraskaille ja raskaille verhoille. Kun kiskon pituus ja verhon korkeus kasvavat, tarvitaan tukevampi profiili ja tehokkaampi moottori. Voit ladata seuraavista linkistä esitteen.

Power 801

Sähkötoiminen verhokisko raskaille ja isoille verhoille. Kisko voi olla 30 m pitkä ja verho painaa 160 kg. Isojen esirippujen verhokisko kolmella nopeudella. Lataa esite tästä.

Vaijerivetoinen verhokisko

Kun verhon täytyy liikkua nopeasti ja äänettömästi, koko mekaniikka tehdään eri komponenteista vaatimusten mukaan. Kolmivaihe-moottori tarvitaan antamaan voimaa ja vauhtia, taajuusmuuttaja-ohjaus kiihdyttää ja hidastaa nopeuden arvokkaasti. Kisko, liu'ut ja kannatus valitaan projektikohtaisesti.

Go to top