Rullaverho Zip-vetoketjulla

Kun halutaan tehdä kestävä ja laadukas ratkaisu, varustetaan rullaverhon kangas sivukanaalissa kulkevilla vetoketjureunoilla.

Monissa auditorioissa ja koulujen luokissa on ongelmana sivukanaaleista ulos tulevat kankaat. Varsinkin näissä toimintaympäristöissä ikkunalaudalle herkästi unohtuu tavaraa, joka on alaslaskeutuvan rullaverhon tiellä. Sähkötoimiset verhot rullautuvat esteistä huolimatta alarajalle saakka, jolloin putkelta tuleva kangas menee löysäksi monesti työntyen ulos sivukanaaleista. Jos tätä ei havaita ja verhot ajetaan normaalisti ylös, kangas voi mennä kaksinkerroin putkelle tai jopa revetä sivukanaalin yläreunassa. Tämän toistuessa muutamia kertoja rullaverhon kangas on ryppyinen ja pysyvillä jäljillä ruma näky.

Zip-vetoketjujärjestelmä on suunniteltu varsinkin ulkokäyttöön mutta toimii myös sisätiloissa antaen tuotteille pidemmän elinkaaren ja ehkäisee turhia huolto- ja korjauskustannuksia.

Zip-vetoketju saumataan kankaan reunoihin. Vetoketjun hampaat kulkevat sivukanaalin urassa josta se ei pääse pois vaikka kangas menisi löysälle. Ulkopuolisessa auringon suojauksessa kangas pysyy sivukanaaleissa ja toimii kaikissa olosuhteissa. Talvella ennen käyttöä on varmistettava että sivukanaalit ovat vapaita lumesta, jäästä ja roskista.

Tässä esite Motturan Wpro järjestelmästä.

 

Mottura Rollbox Wpro
Go to top