Rullaverho

Kotimainen rullaverho mittojen mukaan

Rullaverho on helppo ja siisti tapa estää valon häikäisyä tai sitä voidaan käyttää huoneen pimentämiseen. Verhokankaan taustamateriaalilla pystytään lisäksi estämään auringon lämmittävää vaikutusta heijastamalla lämpö verhosta takaisin ulos. Verhot pitävät myös uteliaat katseet loitolla.

Valmistamme rullaverhot mittatilaustyönä. Rullaverhomme ovat tukevia ja vahvoja, mutta käytössä kevyitä ja turvallisia. Jokaiseen ketjurullaverhotoimitukseen kuuluu myös lapsiturvatuotteet.

Rullaverho on muiden verhojen tavoin sisustuselementtejä, jotka voi valita haluamallaan kankaalla ja materiaalilla. Rullaverhoja on saatavilla usealla eri kangasvaihtoehdolla pimentävästä läpikuultavaan, tai vaikka asiakkaan omalla kankaalla. Tuomme maahan monien nimekkäiden valmistajien rullaverhokankaita.

Rullaverhon mekanismit ja materiaalit eri tarkoituksiin

Rullaverhoja on mahdollista valmistaa esim. ketjutoimisena, jousella varustettuna tai sähkökäyttöisinä. Sähköistä rullaverhoa ohjataan joko kaukosäätimellä, puhelimella, seinään asennettavalla painonapilla tai knx-logiikalla, yksitellen tai yhtäaikaa. Patterikäyttöinen rullaverho lataa itsensä joko aurinkokennoilla tai verkkovirralla.

  • Akustiset rullaverhot auttavat akustiikan säätämisessä. Akustisen rullaverhokankaan eri puolet heijastavat ääntä eri tavalla.
  • Kotelorullaverhot sivukanaaleilla pimentävät tilan lähes täydellisesti. Kotelorullaverhon voi asentaa myös kattoikkunaan.
  • Ikkunan ulkopuolelle sopii tuulenkestävä ns. ”vetoketjurullaverho”, jossa kangas pysyy sivuohjureissa vetoketjun avulla.
  • Leveysvaihtoehtoja rullaverhoille on alle 1 metristä yli 12 metriin.

Tilaa laadukkaat ja kotimaiset rullaverhot meiltä

Rullaverhomme valmistetaan Suomessa, suomalaisena käsityönä. Tarjoamme myös rullaverhon suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelua. Voit tilata meiltä myös verhokiskot ja valkokankaat.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi niin etsimme yhdessä juuri sinulle parhaimman verhoratkaisun. Soita numeroomme 09 290 2210 ja pyydä tarjous!

Go to top