Rullaverho

Kotimainen rullaverho mittojen mukaan

Rullaverhot ovat helppo ja siisti tapa estää valon häikäisyä tai sitä voidaan käyttää huoneen pimentämiseen. Verhokankaan taustamateriaalilla pystytään lisäksi estämään auringon lämmittävää vaikutusta heijastamalla lämpösäteilyä verhosta takaisin ulos. Verhot pitävät myös uteliaat katseet loitolla.

Valmistamme rullaverhosi mittatilaustyönä. Rullaverhomme ovat tukevia ja vahvoja, mutta käytössä kevyitä ja turvallisia. Jokaiseen ketjurullaverhotoimitukseen kuuluvat myös lapsiturvatuotteet.

Rullaverho on muiden verhojen tavoin sisustuselementtejä, jotka voi valita haluamallaan kankaalla ja materiaalilla. Rullaverhoja on saatavilla usealla eri kangasvaihtoehdolla pimentävästä läpikuultavaan, tai vaikka asiakkaan omalla kankaalla. Tuomme maahan monien nimekkäiden valmistajien rullaverhokankaita.

Rullaverhojen mekanismit ja materiaalit eri tarkoituksiin

Rullaverhoja on mahdollista valmistaa esim. ketjutoimisina, jousella varustettuina tai sähkökäyttöisinä. Sähköistä rullaverhoa ohjataan joko kaukosäätimellä, puhelimella, seinään asennettavalla painonapilla tai knx-logiikalla. Sähkökäyttöisiä rullaverhoja voidaan ohjata joko yksitellen tai yhtäaikaa. Akkukäyttöinen rullaverho lataa itsensä joko aurinkokennoilla tai verkkovirralla.

  • Akustiset rullaverhot auttavat akustiikan säätämisessä. Akustisen rullaverhokankaan eri puolet heijastavat ääntä eri tavalla.
  • Kotelorullaverhot sivukanaaleilla pimentävät tilan lähes täydellisesti. Kotelorullaverhon voi asentaa myös kattoikkunaan.
  • Ikkunan ulkopuolelle sopii tuulenkestävä ns. ”vetoketjurullaverho”, jossa kangas pysyy sivuohjureissa vetoketjun avulla.
  • Leveysvaihtoehtoja rullaverhoille löytyy alle metrin levyisistä yli 12 metriä leveisiin.

Tilaa laadukkaat ja kotimaiset rullaverhot meiltä

Rullaverhomme valmistetaan käsityönä Suomessa, joten tilaamalla verhot meiltä tuet samalla suomalaista työtä. Tarjoamme myös verhojen suunnittelu-, mitoitus- ja asennuspalvelua. Voit tilata meiltä myös verhokiskot ja valkokankaat.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi niin etsimme yhdessä juuri sinulle parhaimman verhoratkaisun. Soita numeroomme 09 290 2210 ja pyydä tarjous!

Go to top