Palvelut

Yli 40 vuoden kokemus alalta

LTM-Valmistus720p-1

Valmistus

Ollonqvistin Näyttämötekniikka valmistaa asiakkaiden toiveiden mukaan avaimet käteen periaatteella kaikki tarvittavat tuotteet ja kokonaisuudet suurien teattereiden näyttämöistä, julkisten tilojen sekä kotitalouksien verho- ja pimennysjärjestelmiin.

Nykyaikaiset tuotantomenetelmät mahdollistavat nopean ja tehokkaan palvelun juuri oikeanlaisilla komponenteilla eri tarkoituksiin. Valmistamme myös ompelemalla tarvittavan kokoiset verhot, kankaat tai esiriput. Olemme Italialaisen Motturan Suomen maahantuoja. Varastostamme löytyy suurin osa valikoimasta heti ja pystymme toimittamaan valmiit mekanismit lyhyellä toimitusajalla.

Asennus

Palveluihimme kuuluu myös eri tuotteiden asennus. Vuosikymmenten kokemus eri kohteista ja niiden kanssa toimimisessa mahdollistaa niin isojen julkisten tilojen ratkaisut, kuin myös kotitalouksien pienemmät kohteet. Jokainen yksittäinen kohde tarvitsee juuri sinne räätälöidyn ratkaisun. Emme pelkää korkeita paikkoja, joten asennus myös haastaviin tai vaativiin paikkoihin onnistuu!

LTM-Asentaja720p-1-3
20191004_141708-scaled-1

Huolto

Huollamme ja korjaamme omat sekä muiden valmistamat mekanismit. Näitä ovat mm.:

Pimennyskankaiden vaihto rullaverhoihin

Esirippujen ja verhojen korjaus

Valaisinansaiden vaijereiden vaihto ja mekanismien tarkistus

Nousevien lattioiden suoristus ja kunnostus

Riittävän aikaisessa vaiheessa suoritetulla ennakoivalla huollolla säästät tulevaisuuden kustannuksissa huomattavia summia.

Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyistä ratkaisuista.

Shopping Cart