Verhokisko

Verhokisko kaikkiin tarpeisiin ja  kohteisiin

Verhokisko Ollonqvistin NäyttämöTekniikka Oy:n monipuolisesta valikoimasta. Alumiinisia verhokiskoja on saatavilla eri kokoja, muotoja sekä värejä. Meiltä saat sopivan verhokiskomekanismin, olipa kohteesi sitten teatteri tai olohuone.  Useimmat verhokiskomme ovat U-kiskoja. Kiskojamme on 1-, 2- ja moniuraisia, sekä tarranauhalla varustettuna kappaverhoa varten. Moniuraisella verhokiskolla saa aikaan upeita verhokokonaisuuksia.

Tästä linkistä voit ladata yleisen verhokiskoesitteen tutustumista varten.

Valitse tarpeitasi vastaavat verhokiskot

Verhokiskot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: helmavetoiset, narutoimiset ja sähkökäyttöiset.

  • Sähkökäyttöisiä verhokiskoja on mahdollista ohjata eri tavoin, useimmiten painonapilla, kauko-ohjaimella, tai mekanismi voidaan liittää KNX-logiikkaan.
  • Jos tila on korkea, Lift-mekanismilla toimiva kisko voidaan laskea katosta käyttäjälle sopivalle korkeudelle muun muassa verhojen vaihtamista varten.
  • Verhokiskomme on myös mahdollista taivuttaa kaarelle tai kulmaan. Näin saadaan eri muotoisiin ikkuna-aukkoihin, esimerkiksi erkkeri- tai kaari-ikkunoihin juuri oikean muotoinen kisko. 
  • Jakoverhokiskoja käytetään esimerkiksi sairaaloissa ja suihkutiloissa. Kun verhokiskon näkee kummaltakin sivulta, on hyvä että se on siisti molemmin puolin.
  • Isot teatteriverhokiskot ovat usein I-kiskoja paksuine samettiverhoineen. Meiltä saat kaikki kiskot näyttämöverhoille, akustisille verhoille, sekä myös verhokankaat.

Paneliverhokiskossa on mahdollisuuksia joka lähtöön

Paneliverhokiskossa voi olla jopa viisi uraa tai erillistä tankoa, joissa taas verhopaneleita vaikka eri sävyissä.

Tilaa laadukas verhokisko Ollonqvistin NäyttämöTekniikka Oy:ltä

Meiltä saat tarpeisiisi sopivat verhokiskot sekä verhotarvikkeet mittatilaustyönä. Toimitamme tuotteet nopeasti ja halutessasi asennamme ne myös paikoilleen. Voit tilata meiltä myös verhot, rullaverhot ja valkokankaat.

Ota siis meihin yhteyttä soittamalla numeroon 09 290 2210 ja pyydä tarjousta!

Hanki verhokisko kattavasta varastostamme
Go to top