Rullakaihtimet

Rullakaihtimet

Rullakaihdin tai -verho on helppo ja siisti tapa estää valon häikäisyä tai sitä voidaan käyttää huoneen pimentämiseen. Verhokankaan taustamateriaalilla pystytään lisäksi estämään auringon lämmittävää vaikutusta heijastamalla lämpösäteilyä verhosta takaisin ulos. Verhot pitävät myös uteliaat katseet loitolla.

Valmistamme rullaverhot ja -kaihtimet mittatilaustyönä. Rullakaihtimet ovat tukevia ja vahvoja, mutta käytössä kevyitä ja turvallisia. Jokaiseen ketjurullaverhotoimitukseen kuuluvat myös lapsiturvatuotteet.

Rullaverhot ovat muiden verhojen tavoin sisustuselementtejä, jotka voi valita haluamallaan kankaalla ja materiaalilla. Rullaverhoja on saatavilla usealla eri kangasvaihtoehdolla pimentävästä läpikuultavaan, tai vaikka asiakkaan omalla kankaalla. Tuomme maahan monien nimekkäiden valmistajien rullaverhokankaita.

KuulaketjukayttoisetScreenrullaverhot_DxO
Rullaverhon alalista, pisaramalli

Rullakaihtimia on mahdollista valmistaa esim. ketjutoimisina, jousella varustettuina tai sähkökäyttöisinä. Sähköistä rullaverhoa ohjataan joko kaukosäätimellä, puhelimella, seinään asennettavalla painonapilla tai KNX-logiikalla. Sähkökäyttöisiä rullaverhoja voidaan ohjata joko yksitellen tai yhtä aikaa. Akkukäyttöinen rullaverho lataa itsensä joko aurinkokennoilla tai verkkovirralla.

Akustiset verhot auttavat akustiikan säätämisessä. Akustisista kankaista löytyy vaihtoehtoja eri väreissä ja laaduissa.

Kotelorullaverhot sivukanaaleilla pimentävät tilan täydellisesti. Kotelorullaverhon voi asentaa myös kattoikkunaan.

Zip-rullaverho, jossa kangas pysyy sivuohjureissa vetoketjun avulla, voidaan asentaa myös ikkunan ulkopuolelle.

Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyistä ratkaisuista.

Shopping Cart