Verhojärjestelmät

Verhojärjestelmät jokaiseen tarpeeseen

Toimitamme eri kokoisia verhojärjestelmiä niin yksityiskoteihin, kuin yrityksille ja julkisen puolen kohteisiin. Yli 40 vuoden kokemuksemme alalta on luonut meille laadukkaan toimintatavan, jolla pystymme palvelemaan asiakkaita juuri heille toivotulla tavalla.

Olemme toimittaneet verhojärjestelmiä läpi Suomen eri uudiskohteisiin, omakotitaloihin ja saneerattuihin tiloihin. Jos etsit laadukasta Suomessa valmistettua kokonaisuutta, ota yhteyttä tai jos tarvitset varaosia nykyisiin järjestelmiin, katso niitä verkkokaupastamme.

Sellosali-Akustinenkoteloiturullaverho2-scaled-4
IMG_20200609_152651_DxO

Verhokiskot

Verhokiskot Ollonqvistin NäyttämöTekniikka Oy:n monipuolisesta valikoimasta. Verhokiskoja on saatavilla eri kokoja, muotoja sekä värejä. Meiltä saat sopivan verhokiskomekanismin, olipa kohteesi sitten teatteri tai olohuone. Useimmat verhokiskomme ovat U-kiskoja. Kiskojamme on 1-, 2- ja moniuraisia, sekä tarranauhalla varustettuna kappaverhoa varten. Moniuraisella verhokiskolla saa aikaan upeita verhokokonaisuuksia.

Verhokiskot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: helmavetoiset, narutoimiset ja sähkökäyttöiset.

Sähkökäyttöisiä verhokiskoja on mahdollista ohjata eri tavoin, useimmiten painonapilla, kauko-ohjaimella, tai mekanismi voidaan liittää KNX-logiikkaan.

Jos tila on korkea, lift-mekanismilla toimiva kisko voidaan laskea katosta käyttäjälle sopivalle korkeudelle muun muassa verhojen vaihtamista varten.

Verhokiskomme on myös mahdollista taivuttaa kaarelle tai kulmaan. Näin saadaan eri muotoisiin ikkuna-aukkoihin, esimerkiksi erkkeri- tai kaari-ikkunoihin juuri oikean muotoinen kisko.

Jakoverhokiskoja käytetään esimerkiksi sairaaloissa ja suihkutiloissa. Kun verhokiskon näkee kummaltakin sivulta, on hyvä, että se on siisti molemmin puolin.

Isot teatteriverhokiskot ovat usein I-kiskoja paksuine samettiverhoineen. Meiltä saat kaikki kiskot näyttämöverhoille, akustisille verhoille, sekä myös verhokankaat.

Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyistä ratkaisuista.

Shopping Cart